Informace o souborech cookie

Naše společnost, Lactalis CZ, s.r.o., se sídlem Líbalova 2348/1, Chodov, 149 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, sp. zn. C98707, IČO: 271 32 471 (dále jen „Lactalis“), používá na těchto webových stránkách soubory cookie za účelem zajištění funkčnosti webu, měření návštěvnosti webu a cílení reklamy. Cookies pro cílení reklamy jsou používány jen v případě, že k tomu udělíte výslovný souhlas. Cookies pro zajištění funkčnosti webu a měření návštěvnosti jsou použity na základě našeho oprávněného zájmu.

Tyto údaje mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům analytických a reklamních nástrojů.

Naše webové stránky lze používat i v režimu internetového prohlížeče, který neumožňuje ukládání souborů cookie. Některé vlastnosti webových stránek však nemusí být potom funkční.

Souhlas se zpracováním souborů cookie pro účely cílení reklamy

Klepnutím na tlačítko „Ano, souhlasím“ v liště s upozorněním v dolní části webových stránek, znějícím „K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Souhlas můžete vyjádřit klepnutím na tlačítko "Ano, souhlasím". Souhlas udělujete na dobu maximálně 3 let a můžete jej kdykoliv odvolat příslušným nastavením internetového prohlížeče.

Co můžete požadovat?

V souladu s platnými právními předpisy máte právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, které jako správce osobních údajů zpracováváme, právo na jejich opravu, vymazání nebo přenos (např. přenos Vašich osobních údajů k jinému poskytovateli služeb je-li právním titulem zpracování váš souhlas), právo podat námitky a také právo požadovat omezení našeho zpracování. Můžete také kdykoliv vzít zpět souhlas se zpracováním některých osobních údajů, pokud jste nám takový souhlas poskytl/a.

Máte právo podat stížnost týkající se námi prováděného zpracovávání Vašich osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7. Internetové stránky úřadu www.uoou.cz

Své dotazy či požadavky můžete adresovat na e-mail info@lactalis.cz, telefon +420 241 080 511, případně na adresu Líbalova 2348/1, Chodov, 149 00 Praha 4.